16:07 28.07.2021

Ізраїльський міністр Елькін обіцяє сприяння в питанні взаємного визнання COVID-сертифікатів - Посольство

1 хв читати

Міністр будівництва та житлової політики, Міністр у справах Єрусалима і національної спадщини, Голова Ізраїльської частини Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зеев Елькін заявляє про готовність сприяти в питанні взаємного визнання COVID-сертифікатів. Про це було заявлено в ході зустрічі міністра з послом України в Ізраїлі Євгеном Корнійчуком, повідомляє Посольство України в соцмережі Facebook.

«Відбувся обмін думками щодо організації візиту ізраїльських паломників на могилу цадика Нахмана в м. Умань під час святкування єврейського Нового року Рош ха-Шана у першій декаді вересня. У цьому контексті Посол України наголосив на необхідності якнайшвидшого підписання міжурядової угоди про взаємне визнання паспортів вакцинації від COVID-19. Міністр З.Елькін пообіцяв докласти зусиль для пришвидшення опрацювання технічного вмісту «ковідних сертифікатів» відповідними ізраїльськими відомствами», - йдеться в повідомленні.

Посольство підкреслює, що сторони обговорили найактуальніший порядок денний україно-ізраїльських відносин.

«Найбільшої уваги під час розмови приділено проведенню спільних заходів з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та встановлення дипломатичних відносин між Україною та Ізраїлем, а також заходів з вшанування 80-х роковин трагедії Бабиного Яру», - наголошується в повідомленні.

Сторони також окреслили можливі терміни і формат проведення чергового 12-го засідання Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, відповідний алгоритм дій на очікувану перспективу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА