08:06 29.07.2021

За минулу добу російські найманці на Донбасі 13 разів порушили режим тиші, без втрат

1 хв читати
За минулу добу російські найманці на Донбасі 13 разів порушили режим тиші, без втрат

За минулу добу російські найманці на Донбасі 13 разів порушили режим тиші, зокрема з використанням БПЛА і дистанційного мінування території мінами ПОМ-2, без втрат. З початку поточної доби зберігається режим тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"За минулу добу, 28 липня, зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню... Бойових втрат у результаті ворожого вогню серед українських захисників немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у четвер.

Противник обстрілював українські позиції з автоматичних і ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, підствольних гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, мінометів 82-го і 120-го калібру, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, на кордоні Луганської та Донецької областей було зафіксовано проліт безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

А поблизу населеного пункту Південне противник здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

"Станом на 7:00 ранку, 29 липня, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - констатували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА