19:38 29.07.2021

Справу ОЗУ, яке заволоділо $1,2 мільйона в результаті розбійного нападу на офіс підприємства в Харкові, направлено до суду

1 хв читати
Справу ОЗУ, яке заволоділо $1,2 мільйона в результаті розбійного нападу на офіс підприємства в Харкові, направлено до суду

Обвинувачувальні акти стосовно організатора та двох учасників групи, підозрюваної у розбійному нападі на офіс і привласненні $1,2 млн, спрямовані до Фрунзенського районного суду Харкова.

"Зловмисників судитимуть за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ст.257 (бандитизм) і ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний з насильством, небезпечним для життя і здоров'я людини, здійснений організованою групою) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до 15 років в'язниці", - повідомляється на офіційному сайті Нацполіції України.

Як повідомлялося, 2 вересня 2020 року, троє чоловіків проникли на територію офісу, напали на засновника товариства з обмеженою відповідальністю, били його і погрожували пістолетом. Зв'язавши чоловіка пластиковими хомутами, вони знайшли ключі від сейфа і заволоділи належними йому грошима і іншими матеріальними цінностями, після чого зникли з місця події.

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Харківській області відразу встановили трьох осіб, причетних до скоєння розбою. Серед них - двоє харків'ян, раніше судимих за вбивство, викрадення людини, розбій і майнові злочини.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА