20:02 29.07.2021

РНБО України на засіданні у п'ятницю розгляне вісім питань - Данілов

1 хв читати
РНБО України на засіданні у п'ятницю розгляне вісім питань - Данілов

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України у п'ятницю, 30 липня, проведе виїзне засідання в Донецькій області, планується розгляд восьми питань, заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Засідання, яке буде завтра, воно буде на території Донецької області, порядок денний сформовано, президент погодив порядок денний. Будуть питання кордону, питання безпеки в енергетичному секторі, питання, пов'язані з медициною, водою тощо. Вісім питань завтра розглядатимемо", - сказав Данілов у кулуарах Конгресу місцевих і регіональних влад при главі держави та Національної ради реформ в четвер, передає телеканал "Україна 24".

За словами Данілова, практика виїзних засідань буде регулярною для залучення до засідань РНБО органів самоврядування.

Раніше джерело повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що виїзне засідання РНБО відбудеться 30 липня в Донецькій області. За його словами, РНБО розгляне ситуацію на лінії зіткнення і комплекс питань, пов'язаних з охороною державного кордону.

Як повідомлялося, 16 липня за підсумками чергового засідання РНБО її секретар Олексій Данілов повідомив, що через два тижні за пропозицією президента України Володимира Зеленського рада знову обговорить питання східного кордону України.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА