20:48 29.07.2021

Консультативна місія ЄС планує співпрацювати з Нацгвардією України в питаннях гарантування безпеки в районі проведення ООС

2 хв читати
Консультативна місія ЄС планує співпрацювати з Нацгвардією України в питаннях гарантування безпеки в районі проведення ООС

Військовослужбовці Національної гвардії України провели зустріч із представниками Консультативної місії ЄС, під час якої сторони обговорювали питання громадської безпеки, зокрема специфічні умови регіону, який зазнає російської агресії, повідомляє прес-служба угруповання НГУ в Операції об'єднаних сил у четвер.

"Співпраця з Консультативною місією Європейського Союзу дасть змогу військовослужбовцям НГУ не лише здобувати цінний досвід країн Європи у сфері охорони громадського порядку, а також ділитися нашими власними ідеями та досвідом. Це означає, що така співпраця є взаємовигідною для всіх сторін, адже кожен має можливість отримати нові знання", - заявила офіцер (із міжнародної співпраці) родів військ і служб Східного ТУ НГУ Вікторія Калашник.

Як зазначив радник з питань належного врядування та управління людськими ресурсами Харківського регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Ове Уруп-Мадсен (Данія), Консультативна місія ЄС прибула на Донбас для отримання базової інформації про специфіку діяльності правоохоронних органів у регіоні.

"Мета візиту - налагодження контактів з усіма партнерами, що забезпечують правопорядок і безпеку на цій території. Ми віримо, що спільними зусиллями всіх причетних партнерів можна побудувати безпеку в громадах регіону. Й Національна гвардія України є ключовим гравцем у цій сфері", - наголосив радник.

Уточнюється, що представники Консультативної місії ЄС запевнили, що залишилися задоволені зустріччю і прагнуть розвивати співробітництво у сфері питань безпеки в регіоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА