07:33 01.08.2021

Міноборони Вірменії заявляє про обстріл азербайджанськими військовими вірменських позицій на кордоні з Нахічеванською автономною республікою

1 хв читати
Міноборони Вірменії заявляє про обстріл азербайджанськими військовими вірменських позицій на кордоні з Нахічеванською автономною республікою

Збройні сили Азербайджану ввечері в суботу обстріляли автомобіль ЗС Вірменії тилового забезпечення на ділянці населеного пункту Єрасх на кордоні з Нахічеванською автономною республікою, повідомляє Міноборони Вірменії.

"31 липня з 18:10 до 18:50 ЗС Азербайджану здійснили чергову провокацію, обстрілявши вірменські позиції, розташовані на ділянці Єрасх вірмено-азербайджанського кордону. Зокрема, прицільний вогонь був відкритий по автомобілю тилового забезпечення, що перевозить харчування, який був серйозно пошкоджений", - заявили в прес-службі Міноборони.

У відомстві зазначили, що після відповідних дій вірменської сторони вогонь противника був пригнічений, з вірменської сторони потерпілих немає.

"Станом на 22:00 обстановка на вірмено-азербайджанському кордоні відносно стабільна і перебуває під повним контролем підрозділів ЗС Вірменії", - зазначили в Міноборони.

14 липня загострилася обстановка на кордоні Вірменії на ділянці населеного пункту Єрасх. Тоді Міноборони Вірменії повідомило про загибель вірменського військового в результаті пострілу з боку ЗС Азербайджану.

Міноборони Азербайджану у відповідь звинуватило ЗС Вірменії в обстрілі позиції азербайджанських військових і пораненні азербайджанського військовослужбовця.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні без світла майже 500 населених пунктів - "Укренерго"

Понад 400 тис. споживачів одночасно залишалися без світла на Сумщині через нічний удар РФ - Міненерго

На заході та півночі України в понеділок очікуються грози

У результаті місії ГУР у Криму знищено швидкісний катер ворога

СБУ затримала двох ворожих агентів, які готували масовані обстріли України напередодні Великодня

Окупанти передислоковують сили для можливого наступу на Харків - ISW

Окупанти обстріляли Суми та 17 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, є поранений

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА