12:49 02.08.2021

У межах святкування Дня Незалежності у всій Україні відбудуться понад 150 заходів

2 хв читати
У межах святкування Дня Незалежності у всій Україні відбудуться понад 150 заходів

Понад 150 святкових заходів у всій Україні відбудуться у межах святкування 30-річчя державної незалежності, повідомляється на сайті президента України.

Святкові заходи триватимуть із 22 до 24 серпня. Всі вони будуть об'єднані слоганом "Ти у мене єдина", що символізує бачення незалежності України як мрії, якої прагнули досягти багато поколінь українців.

22 серпня за участі глави держави Володимира Зеленського відбудеться вручення нагороди "Національна легенда України" за видатні особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті та служінні українському народу.

23 серпня, у День Державного прапора України, в географічному центрі країни в Черкаській області за участю глави держави відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого прапора. Урочистості відбудуться у всіх областях країни.

Цього дня у Києві також відбудеться установчий саміт ініціативи президента "Кримська платформа", де виступлять глава держави, голова Верховної Ради, прем'єр-міністр, лідери кримськотатарського народу, голови іноземних делегацій, представники експертної мережі "Кримської платформи". Захід передбачатиме чотири панелі на теми: політика невизнання і санкцій; виклики безпеці; захист прав людини в тимчасово окупованому Криму; відновлення прав кримськотатарського народу.

Крім того, 23 серпня відбудеться саміт перших леді та джентльменів "М'яка сила у новій реальності", який ініціює дружина президента України Олена Зеленська. Подія відбудеться у Національному заповіднику "Софія Київська".

Заплановано святковий концерт для лідерів держав у Національній опері України за участю легенд опери та балету.

У День Незалежності України, 24 серпня, на центральній вулиці столиці відбудеться святковий парад Збройних сил України.

Цього самого дня відбудеться концерт італійського співака Андреа Бочеллі.

Увечері 24 серпня на НСК "Олімпійський" розпочнеться святкове шоу "Незалежність у нашій ДНК. День незалежності країни", в якому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр. Завершиться музичне дійство яскравими феєрверками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА