18:22 02.08.2021

Вакциновані від COVID-19 жителі Дніпра зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом і кінотеатрами – Філатов

1 хв читати
Вакциновані від COVID-19 жителі Дніпра зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом і кінотеатрами – Філатов

Для популяризації вакцинації від коронавірусу в Дніпрі, міська влада забезпечить безкоштовний проїзд у громадському наземному електротранспорті та метрополітені для городян, які повністю пройшли курс імунізації і отримали 2 дози вакцини, повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

"Всім провакцинованим землякам буде надано безкоштовний проїзд у міському електротранспорті та метро", – написав Філатов у Фейсбуці в понеділок.

Він також зазначив, що для того, щоб не втратити роботу, всі невакциновані співробітники комунальних підприємств і міської ради змушені будуть регулярно надавати негативний ПЛР-тест на коронавірус.

"Тепер всі мої підлеглі зобов'язані бути вакцинованими, а якщо не хочуть, то нехай за свої гроші щотижня надають довідку про негативний ПЛР (як у мерії Нью-Йорка). Або звільняються", – наголосив мер Дніпра.

До повідомлення він прикріпив своє розпорядження, в якому зобов'язав Департамент транспорту Дніпровської міськради розробити спеціальні проїзні для повністю вакцинованих жителів міста.

Крім того, згідно з розпорядженням, міська влада повинна розробити механізм взаємодії з кінотеатрами, який дасть змогу відвідувати вакцинованим городянам сеанси кіно або безкоштовно, або зі знижкою, або ж без необхідності дотримання маскового режиму

"Плюшками стануть безкоштовні походи в кіно", – наголосив Філатов.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА