20:51 02.08.2021

У ДТП в Антальї потрапили туристи з Самари, четверо загинули

1 хв читати
У ДТП в Антальї потрапили туристи з Самари, четверо загинули

Кількість загиблих у ДТП з автобусом в Антальї збільшилася на одну людину, поки незрозуміло, чи є він громадянином Росії, повідомили порталу "Інтерфакс-Туризм" у понеділок у компанії "Інтурист".

"За останньою інформацією, в результаті ДТП загинули чотири людини, а не три, як повідомлялося спочатку. Ми поки не знаємо, чи є четвертий загиблий громадянином Росії", - повідомили в прес-службі туроператора.

У компанії також заявили, що всі витрати з лікування та (в разі необхідності) репатріації знаходяться в сфері відповідальності страхової компанії "РЕСО-Гарантія", де були застраховані всі туристи.

У понеділок в районі курорту Манавгат у турецькій провінції Анталья потрапив у ДТП автобус, що перевозив в аеропорт 22 російських туристів, серед них дев'ять дітей. Туристи повинні були вилітати рейсом ZF 6394 у Самару о 21.50. У результаті чотири людини загинули (дітей серед них немає), п'ятеро нині в лікарнях у важкому стані. За попередньою інформацією, автобус врізався в огорожу на бічній розв'язці, виїхав на зустрічну смугу і перекинувся.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА