15:07 03.08.2021

Правоохоронці розглядають версії самогубства Шишова і його умисного вбивства з імітацією самогубства – голова Нацполіції

2 хв читати

Правоохоронці вивчають спосіб життя і суспільну діяльність громадянина Білорусі, голови громадської організації "Білоруський дім в Україні" Віталія Шишова, повідомив голова національний поліції Ігор Клименко.

На брифінгу у вівторок у Києві він зазначив, що правоохоронці розглядають версії самогубства Шишова і вчинення умисного вбивства з імітацією самогубства.

"Це ми можемо дізнатися після опитування свідків, після аналізу з відеокамери, проведення слідчих експериментів і низки експертиз... Окрім того, ми паралельно вивчаємо спосіб життя потерпілого і його громадську діяльність", - сказав Клименко.

За словами Клименка, на місці трагедії, безпосередньо біля тіла Шишова, було знайдено мобільний телефон. Також, як зазначив Клименко, на пні поруч залишився слід.

"Вивчаємо, чий це слід - Віталія чи ще когось... висота від петлі до землі 3 метри 8 см, висота першого пня 60 см, другого, який розміщувався поруч - 50 см, поряд такий самий є пеньок. Зріст Віталія 185 см", - розповів голова Нацполіції.

Він також повідомив, що мотузка з петлею була складена в чотири шари.

Відповідаючи на запитання про те, чи було на тілі виявлено якісь пошкодження, голова Нацполіції розповів, що на тілі Шишова зчесана шкіра на носі, на лівому коліні та ще незначні пошкодження, які характерні для разового падіння.

"Подробиці ми зможемо вам повідомити вже після проведення експертиз. Це все, що є наразі", - додав Клименко.

Він також допустив, що крім двох основних версій, які є нині, в процесі розслідування, зокрема залежно від висновків експертиз, які вже призначені, можуть з'явитися й інші версії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА