18:54 03.08.2021

Фонд Порошенка разом із волонтерами забезпечить відновлення пошкоджених камер відеоспостереження в зоні ООС

2 хв читати
Фонд Порошенка разом із волонтерами забезпечить відновлення пошкоджених камер відеоспостереження в зоні ООС

Благодійний Фонд Порошенка спільно з волонтерами забезпечать відновлення камери відеоспостереження 10 окремої гірсько-штурмової бригади, яку пошкодив ворожий снайпер у зоні проведення Операції об'єднаних сил, заявив п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко у відеозверненні у вівторок.

"На жаль, ми не обходимося без втрат. Але не втрат наших воїнів, а втрати цих "очей". Очей, якими наші солдати спостерігають, знаходять і знешкоджують снайперські групи, які виходять на полювання за нашими воїнами. (...) І вони думали, що знищать наші "очі". Ми, знаєте, як у того билинного дракона - коли йому відрубають одну голову, виростуть три. І будуть бити ворога. Вони думали, що знешкодили одну камеру, а ми додамо "очей" нашим бійцям з "десятки", і вони будуть діяти більш ефективно", - наголосив Порошенко.

Він нагадав, що з 27 травня "Справа громад", "Брати по зброї" і Фонд Порошенка разом із партнерами з фракції "Європейська солідарність" працюють над проектом зі встановлення систем відеоспостереження на позиціях українських підрозділів у зоні ООС.

"Встановлюють системи відеоспостереження, камери з далеким зумом, прилади нічного бачення, батальйонні, бригадні пункти спостереження. Уже минуло понад два місяці, і ця система ефективно діє", - наголосив Порошенко.

"Це завдяки вам. Ви кожного дня по 30, 50, 60 тис. грн відправляєте на "Справу громад" і "Братам по зброї". Ми намагаємося тримати, щоб половина це були ваші гроші, а половина були гроші мого благодійного фонду. І сьогодні 10-ка, де вже повністю завершено забезпечення цими системами, і вже в 72-й облаштовують позиції в гарячих точках - Зайцевому, Шумах, Авдіївці на "промці", - розповів він.

Порошенко повідомив, що постачання на фронт систем відеоспостереження триватиме.

"Ми продовжимо роботу зі встановлення та забезпечення наших воїнів, наших бригад ефективним спостереженням. І на кожну камеру, яку ворог буде намагатися збити, на фронті будуть три нові - вашими і нашими зусиллями", - наголосив Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА