08:17 04.08.2021

За минулу добу російські найманці 9 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

2 хв читати
За минулу добу російські найманці 9 разів порушили режим тиші на Донбасі, без втрат

За минулу добу, 3 серпня, російські найманці на Донбасі дев’ять разів порушили режим тиші, без втрат. Від початку доби середи порушень режиму тиші на Донбасі не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"За минулу добу, 3 серпня, в районі проведення Операції об'єднаних сил зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Бойових втрат серед військових Збройних сил України немає", - повідомили в прес-центрі ООС на сторінці у Facebook уранці в середу.

Зокрема, біля Золотого-4 найманці обстрілювали українські позиції зі стрілецької зброї. У напрямку Світлодарська ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Біля Луганського противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї. Неподалік Широкиного російські найманці обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, противник вів вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Водяного, що біля Донецька противник застосовував міномети 82-го калібру. У бік Авдіївки найманці відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру і гранатометів різних систем.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарата типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

А в районі Майорська ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

"Станом на 7:00 ранку 4 серпня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - повідомили в ОС.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА