07:46 05.08.2021

Єрмак і Кулеба зустрілись у Вашингтоні з радником президента США з питань нацбезпеки

1 хв читати
Єрмак і Кулеба зустрілись у Вашингтоні з радником президента США з питань нацбезпеки

У Вашингтоні відбулася зустріч керівника Офісу президента України Андрія Єрмака і міністра закордонних справ Дмитра Кулеби з радником президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном, повідомляється на сайті Офісу президента України в середу.

"Співрозмовники обговорили підготовку візиту Президента України Володимира Зеленського до США та його зустріч з Президентом Сполучених Штатів Джо Байденом 30 серпня. Українська та американська сторони також обговорили розвиток ситуації на сході нашої держави й спільні зусилля України та США у мирному врегулюванні українсько-російського конфлікту", - повідомляє Офіс.

Зазначається, що особливу увагу було приділено питанням розширення стратегічного партнерства між двома державами і останнім досягненням у процесі реформування судочинства в Україні та інших важливих реформ.

Під час перебування Єрмака і Кулеби в США заплановані також зустрічі з державним секретарем США Ентоні Блінкеном, представниками Сенату і провідних аналітичних центрів.

Як повідомлялося, 4 серпня голова Офісу президента Андрій Єрмак і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прибули в США для підготовки майбутнього візиту президента України, запланованого на 30 серпня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА