07:57 05.08.2021

У Туреччині через природні пожежі евакуювали персонал ТЕЦ

1 хв читати
У Туреччині через природні пожежі евакуювали персонал ТЕЦ

Природна пожежа, що впритул наблизилася до теплової електростанції в турецькій провінції Мугла, змусила владу евакуювати з цього об'єкта всіх працівників, повідомляє в середу агентство "Анадолу".

Вогонь, поширенню якого сприяють сильні пориви вітру, досяг дротяного загородження навколо об'єкта. З території електростанції вивезені легкозаймисті та вибухонебезпечні матеріали.

Пожежі в низці провінцій Туреччини палахкотять вже сьомий день поспіль. Вони спустошили ліси і сільськогосподарські угіддя, а також населені райони на середземноморському і Егейському узбережжі.

Напередодні міністр сільського та лісового господарства Туреччини Бекір Пакдемірлі заявив, що основну частину осередків лісових пожеж у Туреччині - 125 із 132 - вдалося взяти під контроль.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган раніше цього літа закликав дочекатися підсумків проведеного владою розслідування причин виникнення приблизно в один час відразу декількох сильних природних пожеж у країні. Він наголосив, що одна з розглянутих фахівцями версій - навмисний підпал.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА