08:16 06.08.2021

Через негоду знеструмлено 440 населених пунктів у 8 областях України

2 хв читати
Через негоду знеструмлено 440 населених пунктів у 8 областях України

Станом на ранок п'ятниці внаслідок негоди без електроенергії залишилися 440 населених пунктів у восьми областях України. На території західних областей рятувальники ліквідували наслідки 155 повалених дерев, а також відкачували воду з підвальних приміщень, повідомили в прес-службі ДСНС.

"Станом на 7.00 6 серпня у результаті ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 440 населених пунктів у 8 областях (Хмельницька - 206, Київська - 63, Тернопільська - 42, Чернівецька - 39, Львівська - 36, Вінницька - 29 Житомирська - 23 і Кіровоградська - 2)", - повідомляється на сайті відомства вранці в п'ятницю.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Разом із тим повідомляється, що протягом 5-6 серпня на території мм. Борщів, Заліщики, сіл Більче-Золоте, Мушкатівка (Тернопільська обл.) було частково підтоплено 2 житлових будинки, 8 підвальних приміщень, 10 дворів, 8 господарських будівель і 1 насосна станція (внаслідок чого тимчасово припинена подача води в м.Борщів, близько 7 тис. населення), в м.Зборів і с.Малинівка Тернопільського району розрізано і прибрано 5 повалених дерев. Жертв і постраждалих немає. Відкачано 365 куб. м води.

У м.Хмельницький (Хмельницька обл.) підтоплено 5 підвальних приміщень, у Кам'янець - Подільському районі частково пошкоджено 4 покрівлі (прибудова до клубу, 2 житлових будинки, дитячий навчальний заклад, який не працює, південна вежа фортеці), розрізане і прибрано 81 повалене дерево. Жертв і постраждалих немає. Відкачано 2 тис. 590 куб. м води.

У Тульчинському районі (Вінницька обл.) були підтоплені 1 підвальне приміщення, в Вінницькому, Жмеринському, Тульчинському, Хмельницькому, Гайсинському та Могилів - Подільському районах розрізано і прибрано 61 повалене дерево. Жертв і постраждалих немає. Відкачано 10 куб. м води.

На території Чернівецької області розрізано і прибрано 8 повалених дерев. Жертв і постраждалих немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА