19:19 06.08.2021

У ДК "Укрспецекспорт" підбили підсумки роботи компанії у першому півріччі 2021 року

2 хв читати
У ДК "Укрспецекспорт" підбили підсумки роботи компанії у першому півріччі 2021 року

У ДК "Укрспецекспорт" відбулися збори трудового колективу, присвячені підведенню підсумків роботи Компанії за перші шість місяців 2021 року.

Надавши загальну оцінку результатам, Генеральний директор ДК "Укрспецекспорт" Вадим Ноздря зазначив, що Компанія другий рік поспіль демонструє зростання показників господарської діяльності. Відбувається суттєве збільшення по відношенню до аналогічного періоду 2020 року рівня валютних надходжень до бюджету, а також загальної суми новоукладених контрактів.

"У цьому році в нас значно більш амбітні плани, ніж торік: ДК «Укрспецекспорт» має забезпечити загальний обсяг надходжень на рівні $307 млн та укласти зовнішньо-економічних контрактів на суму $400 млн. Враховуючи успішні результати першого півріччя, цей план є цілком досяжним!", – наголосив Вадим Ноздря.

Так, за перші шість місяців цього року Компанія уклала контрактів на суму $209,28 млн. Це майже у 4,5 разів більше аналогічного показника за першу половину 2020 року. Окрім того, за першу половину 2021 року ДК «Укрспецекспорт» сплатила податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджетів усіх рівнів на суму 213,4 млн грн., що на 23,1 млн грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Під час засідання керівники регіональних управлінь презентували результати роботи на зовнішніх ринках. Також були обговорені проблемні питання, вирішення яких сприятиме покращенню роботи як структурних підрозділів, так і Компанії в цілому. Були висловлені пропозиції щодо оптимізації роботи для збільшення її результативності.

"У цьому році ДК "Укрспецекспорт" розраховує вийти на підписання декількох масштабних угод, які матимуть важливий вплив на подальший розвиток декількох галузей військово-промислового комплексу України, а також на поглиблення військово-технічної співпраці з низкою країн, які є для нас стратегічними партнерами», – повідомив Генеральний директор ДК "Укрспецекспорт".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА