08:12 09.08.2021

Понад 30 китайських чиновників притягнуто до відповідальності за прорахунки в роботі з боротьби з COVID-19

1 хв читати
Понад 30 китайських чиновників притягнуто до відповідальності за прорахунки в роботі з боротьби з COVID-19

У Китаї за недоліки в роботі із запобігання розповсюдженню COVID-19 до відповідальності різного ступеня залучено понад 30 кадрових працівників, повідомляють китайські ЗМІ.

Частина чиновників рівня віце-мерів деяких міст, глав міських округів і місцевих комітетів охорони здоров'я, медичних закладів позбулися своїх постів, йдеться в повідомленнях.

Водночас, влада країни поки не може зупинити поширення інфекції всередині країни. У неділю, за даними Держкомітету охорони здоров'я КНР, в Китаї було виявлено 125 нових інфікованих коронавірусом, з них 94 заразилися всередині країни: 41 - у провінції Хенань, 38 - у провінції Цзянсу, 12 - у провінції Хунань і 3 - у провінції Хубей.

Спочатку новий спалах поширення інфекції почався в липні поточного року в місті Жуйлі південної провінції Юньнань на кордоні з М'янмою. Потім інфіковані були виявлені в місті Нанкін східної провінції Цзянсу. Переносниками вірусу стали працівники міського аеропорту, які опікувалися прибиранням авіалайнерів, що здійснювали міжнародні рейси.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА