11:00 10.08.2021

Дорожники ремонтують трасу до бальнеологічних курортів Закарпаття

1 хв читати
Дорожники ремонтують трасу до бальнеологічних курортів Закарпаття

Дорожники у рамках президентської програми "Велике будівництво" відремонтують усі 23,2 км траси Т-07-37 Хуст - Шаян - Буштино, яка веде до двох бальнеологічних курортів Закарпаття, повідомляється на сайті Закарпатської облдержадміністрації.

За словами заступника голови ОДА Ігоря Шинкарюка, незабаром на всьому маршруті буде нове якісне покриття.

"Ми працюємо над покращенням іміджу Закарпаття, зокрема шляхом розвитку та відновлення дорожньої інфраструктури регіону. Особливо це важливо, коли йдеться про сполучення із туристичними родзинками краю", - наводить слова Шинкарюка прес-служба.

Дорожники вже виконали низку робіт: від Хуста до Велятино влаштовано новий шар асфальтобетону, активно ремонтуються 12 мостів.

Крім цього, в підрядній організації "ПБС" повідомляють, що між селами Велятино та Модьорош триває укладання верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону. За час роботи на цьому маршруті зняли старе дорожнє покриття, провели регенерацію методом холодного ресайклінгу та влаштували вирівнювальний шар полотна.

"Кожен етап виконується з дотриманням технологічного процесу, адже це забезпечить якість покриття, і дорога служитиме довго", - наголосив Шинкарюк.

Раніше заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляв, що у 2021 році президентська програма охопить 4,5 тис. км державних і 2 тис. км місцевих доріг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА