08:55 11.08.2021

Компанія Red Bull вибачилася за дрифт на Софійській площі в Києві

2 хв читати
Компанія Red Bull вибачилася за дрифт на Софійській площі в Києві

Компанія Red Bull, яка знімала на Софійській площі рекламу та пошкодила бруківку екстремальним дрифтом автомобілів, вибачилася на своїй офіційній сторінці в Instagram, повідомляє "Бабель".

"Red Bull Україна просить вибачення у мешканців Києва та міської влади за відеозйомку, що сьогодні вранці відбувалася на Софійській площі. На жаль, сталося так, що ми не дотримались усіх необхідних процедур. Це було недоглядом з нашого боку і ми глибоко про це шкодуємо", - зазначили в компанії.

Також компанія запевнила, що залишить місце проведення заходу прибраним і в тому самому стані, як було до початку зйомки.

Зазначається, що відновлення Софійської площі наразі триває.

"Ми зробимо все можливе, щоб відновити теплі відносини з містом, які ми підтримували протягом багатьох років", - додали в "Red Bull Україна".

Раніше повідомлялося, що Київська міська прокуратура вилучила автомобілі, на яких здійснювався дрифт.

Уранці 10 серпня приватна компанія провела рекламний захід із залученням двох автомобілів, які на пішохідній зоні навколо пам'ятника Богдану Хмельницькому влаштували дрифт.

Представники приватної компанії не зверталися до КП ШЕУ Шевченківського району щодо проведення зйомок і узгодження своїх дій.

За попередньою інформацією, орієнтовний розмір завданих збитків унаслідок пошкодження клінкерного покриття на Софійській площі становить близько 50 тис. грн.

Особам, які вчинили зазначене правопорушення, може загрожувати покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років.

Пам'ятник Богдану Хмельницькому на Софійській площі є пам'яткою мистецтва XIX століття, одним із символів Києва, а розташований поруч Софійський собор є пам'яткою архітектури ХІ століття, належить до Світової спадщини ЮНЕСКО.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА