19:02 12.08.2021

"Укрзалізниця" прискорює поїзд "Київ - Солотвино, Чоп" та змінює його маршрут

2 хв читати
"Укрзалізниця" прискорює поїзд "Київ - Солотвино, Чоп" та змінює його маршрут

"Укрзалізниця" з 19 вересня прискорює залізничне сполучення із Закарпаттям, повідомляється на сайті компанії у четвер.

Зазначається, що з 19 вересня почне курсувати двогрупний поїзд №13/14-113/114 "Київ - Солотвино, Чоп", завдяки якому значно скоротиться час у дорозі. Раніше на маршруті курсував поїзд №13/14 Київ - Чоп - Солотвино.

Із Києва поїзд відправлятиметься о 17:11, а до Солотвиного прибуватиме о 11:19 (замість 13:52, як було раніше). У зворотному напрямку поїзд вирушатиме з 20 вересня о 16:50 (замість 14:55), а до Києва прибуватиме о 10:44.

Крім того, тепер маршрут поїзда №13/14 проходитиме через станції "Стрий", "Славське", "Свалява" і "Мукачево", а маршрут поїзда №113/114 - через станції "Самбір", "Турка", "Сянки", "Перечин" та "Ужгород". З'єднуватимуть і роз'єднуватимуть поїзди на станції Львів.

Ця зміна графіка дасть змогу пасажирам поїзда "Київ - Солотвино" заощадити майже 175 тис. годин у дорозі до кінця року, зазначено в повідомленні "Укрзалізниці".

Крім того, в період святкування Дня Незалежності України компанія подовжує маршрут ще одного поїзда. Так, 20 серпня поїзд №64/63 курсуватиме за маршрутом "Київ - Костянтинівка" (замість "Київ - Харків"). Відправлення з Києва буде о 22:50, а прибуття до Костянтинівки о 10:20.

Поїзд №64/63 змінить маршрут також 25 серпня. Цього дня він курсуватиме з Лисичанська до Києва (замість маршруту "Харків - Київ"). Зі станції "Лисичанськ" поїзд відправиться о 17:46, до Києва прибуде о 6:03. Час відправлення з Харкова при цьому не зміниться. Пасажири, які планують поїздку з Харкова до Лисичанська на 25 серпня, можуть купити квитки на додатковий поїзд №237 "Харків - Лисичанськ", який відправиться з Харкова о 10:57 і прибуде до Лисичанська о 16:00.

Цього тижня "Укрзалізниця" також додає вагони до поїздів за напрямками "Київ - Маріуполь", "Київ - Попасна", "Київ - Ужгород", "Київ - Херсон", "Київ - Харків" і "Львів - Одеса".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА