07:05 14.08.2021

До Дня Незалежності перед будівлею Верховної Ради буде виставлений стенд з прапором України

1 хв читати
До Дня Незалежності перед будівлею Верховної Ради буде виставлений стенд з прапором України

Перед будівлею українського парламенту в Києві 20 серпня буде вперше представлений стенд з прапором незалежності України як однієї з подій, приурочених до Дня Незалежності, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"20 серпня, о 10.00, на площі Конституції відбудеться урочисте відкриття стенду з Прапором Незалежності України. Захід приурочено до історичної події, що відбулася у Верховній Раді і ознаменувала відновлення незалежної Української держави", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, 24 серпня 1991 року група народних депутатів, внесли прапор України в зал пленарних засідань Верховної Ради.

Традиційно під час урочистих засідань в парламенті з нагоди державних свят, прапор символічно вносять нардепи, які були безпосередніми учасниками прийняття "Акту проголошення незалежності України".

Зазначається, що цього року, з нагоди 30-річчя незалежності України, цю почесну місію виконають переможці конкурсу дитячих відеоробіт на тему: "Незалежність моєї країни".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА