13:59 14.08.2021

Поліція посилено охороняє Офіс президента перед мітингом Нацкорпусу

1 хв читати
Поліція посилено охороняє Офіс президента перед мітингом Нацкорпусу

Офіс президента України взяла під посилену охорону Нацполіція перед запланованим на суботу мітингом партії "Національний корпус", передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна".

Партія "Національний корпус" має намір провести в суботу акцію протесту біля Офісу президента України, вимагаючи відмовитися від імплементації т.зв."формули Штайнмаєра " в українське законодавство і відновлення подачі води в Крим.

У заяві, поширеній раніше, партія звинувачує також президента в репресіях проти т. зв "Азовського руху", вважаючи їх політичним переслідуванням. Раніше активісти партії були затримані за підозрою в рекеті.

"Порядок денний нового сезону почнеться з питання Донбасу і Криму: від України вимагають імплементації формули Штайнмаєра і подачі води в окупований Крим. Тим часом керівництво держави готує капітуляцію на фронті: військовим забороняють відповідати на обстріли ворога, позбавляють премій і навіть штрафують за недотримання "режиму тиші", - йдеться в заяві.

Партія вимагає "публічно відмовитися від домовленостей, які зраджують національні інтереси нашої держави: від імплементації формули Штайнмаєра, тобто проведення виборів під дулами автоматів і легалізації влади бойовиків, і від будь-якої можливості подачі води в Крим, поки він не буде деокупований".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА