07:00 15.08.2021

"Нібулон" анонсував прибуття до Києва баржі з 350 тоннами херсонських кавунів після 20 серпня

2 хв читати
"Нібулон" анонсував прибуття до Києва баржі з 350 тоннами херсонських кавунів після 20 серпня

У Голій Пристані (Херсонська обл.) відбулося завантаження баржі 350 тоннами кавунів, які протягом тижня потраплять у торгівлю підприємств "Fozzy Group" у Києві, повідомили в прес-службі компанії "Нібулон".

"Нібулон" продовжує традицію перевезення смугастих вантажів флотом. 13 і 14 серпня на вантажному причалі філії "Голопристанська" ТОВ СП "Нібулон" пройдуть завантаження несамохідного судна компанії 350 тоннами стиглих і смачних херсонських кавунів, зібраних з полів місцевих господарств", - йдеться в повідомленні на сайті компанії.

У "Нібулоні" наголосили, що 14 серпня несамохідне судно NBL-003 разом із буксиром "Нодар Чантурія" відправиться в п'ятий ювілейний "смугастий рейс", а вже 20 серпня вантаж прибуде на перевантажувальний термінал ТОВ СП "Нібулон" у Переяславі", - додали в компанії.

До Києва кавуни прибудуть після 20 серпня. Товар буде реалізовуватися в мережі продуктових супермаркетів "Сільпо" Fozzy Group.

ТОВ СП "Нібулон" створене в 1991 році. Є одним із найбільших операторів на зерновому ринку України. Має 27 перевантажувальних терміналів і комплексів з приймання, зберігання і відвантаження зернових та олійних (388 зерносховищ силосного типу), флот, що налічує до 72 од. і Миколаївський суднобудівний завод.

"Нібулон" обробляє 82 тис. га землі в 12 областях України. Експортує сільгосппродукцію більш ніж у 70 країн світу. Основна торговельна діяльність компанії зосереджена на пшениці, кукурудзі, ячмені та сорго, левова частка яких реалізується в країнах ЄС, Близького Сходу, Північної Африки і Південно-Східної Азії. Щорічний обсяг експорту перевищує 5 млн тонн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА