07:14 15.08.2021

Зеленський привітав учасників, організаторів і гостей 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю

1 хв читати
Зеленський привітав учасників, організаторів і гостей 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю

Президент України Володимир Зеленський привітав учасників, організаторів і гостей з відкриттям 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

"Сердечно вітаю вас із відкриттям 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Приємно, що Одеський кінофорум став надзвичайно важливою культурною подією, яка сприяє розвиткові національного кіно, його інтеграції до європейського культурного простору, міжнародній співпраці кінематографістів", - йдеться в привітанні на сайті глави держави в суботу ввечері.

Зеленський висловив подяку організаторам фестивалю "за активну громадянську позицію, натхнення в популяризації вітчизняних фільмів, підтримці творчої молоді".

"Мені близький девіз фестивалю - "Кіно у твоїй ДНК", адже це і про мене, і про багатьох співвітчизників, у ДНК яких є ген любові до кіно. Вірю в потужний талант українських митців і переконаний, що нинішнє покоління кінематографістів здобуде нашому кіно світову славу. Бажаю усім удачі, щастя і незабутніх вражень від перегляду", - сказано в привітанні президента.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА