07:50 15.08.2021

Партія "Національний корпус" заявила про принесені вибачення перед потерпілим під час акції під ОП фотокореспондентом

2 хв читати
Партія "Національний корпус" заявила про принесені вибачення перед потерпілим під час акції під ОП фотокореспондентом

У партії "Національний корпус" заявили, що винні принесли вибачення фотокореспонденту видання "Букви" Олександру Кужельному за інцидент, що стався під час акції під стінами Офісу президента.

"Стало відомо, що під час сьогоднішньої акції стався інцидент з нападом на журналіста видання "Букви" Олександра Кужельного. Зараз нападники вже понесли покарання і принесли вибачення Олександру", - йдеться в повідомленні опублікованому в Telegram-каналі партії в суботу ввечері.

У політсилі засудили застосування насильства щодо представника ЗМІ.

"Наш рух засуджує будь-які прояви насильства щодо представників ЗМІ. Просимо вибачення за цей інцидент у Олександра, адже це сталося на нашому заході, а отже ми за нього і відповідаємо", - додали в "Національному корпусі".

Як повідомлялося, в суботу, 14 серпня, під час акції під ОП невідомі побили журналіста. Правоохоронці Печерського управління поліції прийняли заяву журналіста про правопорушення і відкрили кримінальну справу.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) КК України.

Водночас, глава МВС України Денис Монастирський подякував співробітникам Національної поліції, військовослужбовцям Національної гвардії, рятувальникам і медикам за роботу з організації безпеки під час проведення суботньої акції протесту в центрі Києва.

Глава МВС наголосив, що поліція і Національна гвардія в суботу зробили все можливе для того, щоб громадяни могли реалізувати своє конституційне право, передбачене 39 статтею Основного закону.

Поліція Києва повідомила, що семеро поліцейських і один військовослужбовець Нацгвардії постраждали від дій мітингувальників. Також серед постраждалих - кілька цивільних.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА