18:11 15.08.2021

Тіло мера Кривого Рогу Павлова було знайдено на веранді його будинку, розпочато кримінальне провадження - Нацполіція

2 хв читати
Тіло мера Кривого Рогу Павлова було знайдено на веранді його будинку, розпочато кримінальне провадження - Нацполіція

У Національній поліції України підтверджують інформацію про загибель мера Кривого Рогу Дніпропетровської області, екс-нардепа, члена партії "Опозиційна платформа – за життя" Костянтина Павлова і повідомляють про відкриття кримінального провадження.

"Поліція встановлює обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження", – повідомляється на сторінці Нацполіції у Facebook у неділю.

У повідомленні уточнюється, що кримінальне провадження відкрито за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

За даними відомства, відповідне повідомлення в поліцію надійшло 15 серпня близько 16:00. "За попередньою інформацією, тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку. На місці працюють правоохоронці, триває обстеження домоволодіння, встановлюються свідки події. Поліція з'ясовує всі обставини", - йдеться в повідомленні.

На місці події перебувають керівник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, начальник Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Також виїхала слідчо-оперативна група центрального апарату Національної поліції.

Як повідомлялося, раніше про вбивство Павлова повідомив народний депутат і співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович, а також генеральний продюсер телеканалу "112 Україна", екс-кандидат у нардепи від ОПЗЖ Артем Марчевський.

ЗМІ повідомили, що Павлов, за попередніми даними, вчинив самогубство у власному будинку в с.Вільне Криворізького району Дніпропетровської області, а поруч з його тілом знайдено рушницю. На опублікованих в соцмережах знімках з місця події видно, що загиблий лежить на порозі свого приватного будинку при відкритих дверях.

Рабінович заявив, що не вірить у попередню версію про самогубство Павлова. За словами Марчевського, Павлов знайдений з вогнепальним пораненням у голову.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА