19:21 15.08.2021

Поруч із тілом мера Кривого Рогу Павлова лежала мисливська рушниця

1 хв читати
Поруч із тілом мера Кривого Рогу Павлова лежала мисливська рушниця

Поруч з тілом знайденого мертвим мера Кривого Рогу Дніпропетровської області, екс-нардепа, члена партії "Опозиційна платформа - За життя" Костянтина Павлова знайдено мисливську рушницю, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Міністерстві внутрішніх справ у неділю.

"15 серпня о 16.15 в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області на подвір'ї власного домогосподарства знайдений мертвим із вогнепальним пораненням (попередньо грудної клітини) Криворізький міський голова Костянтин Павлов, 1973 року народження. Поруч із тілом знаходиться мисливська рушниця. Обставини події з'ясовуються", - повідомили у відомстві.

Як повідомлялося, раніше про вбивство Павлова повідомив народний депутат і співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович, а також генеральний продюсер телеканалу "112 Україна", екс-кандидат у нардепи від ОПЗЖ Артем Марчевський.

ЗМІ повідомили, що Павлов, за попередніми даними, вчинив самогубство у власному будинку в с.Вільне Криворізького району Дніпропетровської області, а поруч з його тілом знайдено рушницю. На опублікованих в соцмережах знімках з місця події видно, що загиблий лежить на порозі свого приватного будинку при відкритих дверях.

Рабінович заявив, що не вірить у попередню версію про самогубство Павлова. За словами Марчевського, Павлов знайдений з вогнепальним пораненням у голову.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА