21:18 15.08.2021

Слідство розглядає три версії загибелі мера Павлова

1 хв читати
Слідство розглядає три версії загибелі мера Павлова

У Міністерстві внутрішніх справ України розглядають три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, повідомив директор з комунікацій Артем Шевченко.

"Кількість варіантів обмежена: це або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю. Таке буває", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Украіна24" у неділю ввечері.

За його словами, необхідно провести первинні слідчі дії, зрозуміти, що стало причиною інциденту. Також потрібно провести експертизу зброї.

"Первинні слідчі дії покажуть ознаки ймовірності одного з трьох варіантів", - зазначив спікер МВС.

За словами директора з комунікацій МВС, судово-медична експертиза оперативно встановить причину смерті Павлова, а також характер поранення. Однак балістична експертиза, яка вивчить саму зброю, може зайняти трохи більше часу.

"Поліцейські Дніпропетровської області проводять слідчі дії. Завтра картина буде більш-менш очевидна ніж та, яка сьогодні. Давайте почекаємо", - підсумував Шевченко.

Як повідомлялося, Національна поліція України порушила кримінальне провадження за фактом загибелі Павлова. У поліції підтвердили інформацію про його смерть.

Президент України Володимир Зеленський має намір у понеділок зібрати керівників правоохоронних органів у зв'язку з цим інцидентом.

У Дніпропетровській обласній організації партії "Опозиційна платформа - За життя" заявили про намір добиватися розслідування всіх причин загибелі Павлова.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА