07:56 17.08.2021

Американський сенатор закликав керівництво Конгресу провести розслідування дій адміністрації щодо виведення військ з Афганістану

1 хв читати
Американський сенатор закликав керівництво Конгресу провести розслідування дій адміністрації щодо виведення військ з Афганістану

Сенатор-республіканець Рік Скотт закликав лідерів Сенату і Палати представників Конгресу США провести двопартійне розслідування, стосовно дій адміністрації і президента Джо Байдена з виведення американських військ з Афганістану.

"Сполучені Штати зіткнулися з найбільш приголомшливою, невимушеною і принизливою поразкою за останні десятиліття. Кричуща нездатність президента Байдена здійснити стратегічне виведення американських військ з Афганістану повернула цю країну в руки тих же екстремістів (...), які правили нею 11 вересня 2001 року" , - йдеться в заяві сенатора на його сайті.

Він наголосив: "Безпечність Джо Байдена зробила світ більш небезпечним. Його (президента - ІФ) невдачі поставили під загрозу Америку і наших союзників".

Скотт закликав лідера сенатської більшості Чака Шумера і спікера Палати представників Ненсі Пелосі "негайно почати двопартійні і двопалатні розслідування невдалого виведення американських військ адміністрацією Байдена". За його словами, "американський народ заслуговує на те, щоб отримати відповідь".

Серед питань, які підлягають розслідуванню, сенатор назвав причини перенесення раніше встановлених термінів виведення військ на більш ранній період, як адміністрація готувалася до виведення військ, на яких розвідданих вона ґрунтувалася та інші.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА