07:19 18.08.2021

Зеленський ініціює позачергову сесію Ради для голосування щодо великого герба - нардеп Юрчишин

1 хв читати
Зеленський ініціює позачергову сесію Ради для голосування щодо великого герба - нардеп Юрчишин

Президент України Володимир Зеленський ініціює позачергову сесію парламенту для голосування щодо великого герба не пізніше ніж 23 серпня, повідомив народний депутат з фракції "Голос" Ярослав Юрчишин.

"Президент ініціює скликання позачергової сесії (не пізніше ніж 23.08) для голосування щодо великого герба. Навіщо? 300 голосів без "ОПЖЗ" ж ніяк... Аби було шоу", - написав Юрчишин у мікрологу Twitter у ніч на середу.

Юрчишин також оприлюднив підписаний Зеленським документ, у якому президент звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова з проханням про скликання позачергової парламентської сесії та внесення до порядку денного питання про законопроект №5712 "Про великий Державний Герб України".

Раніше Разумков не виключав можливості ухвалення законопроекту про великий Державний Герб України у вересні.
Як повідомлялося, в червні президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради невідкладний законопроект про великий Державний Герб України.

Пізніше парламент вніс цей законопроект до порядку денного, а також скоротив удвічі (два тижні) терміни розгляду законопроекту, що передбачає, зокрема, внесення альтернативних проектів.

14 липня профільний комітет Верховної Ради рекомендував депутатам ухвалити законопроект про великий Державний Герб України.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА