10:02 18.08.2021

Офіційний Київ і Бреславський рабинський комітет домовилися співпрацювати в питанні паломництва хасидів - посол

1 хв читати
Офіційний Київ і Бреславський рабинський комітет домовилися співпрацювати в питанні паломництва хасидів - посол

Питання, пов'язані з паломництвом до могили цадика Нахмана під час святкування єврейського Нового року Рош Гашана, стали предметом зустрічі посла України в Ізраїлі Євгена Корнійчука з представниками Бреславського рабинського комітету в Ізраїлі, повідомляється на сторінці посольства України в соцмережі Facebook.

"Посол поінформував про нові правила виїзду в Україну, зокрема про необхідність пред'явлення паспорта вакцинації, негативного результату тесту на COVID-19, поліса страхування, а також наголосив на необхідності дотримання протиепідемічних заходів на території України на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби", - йдеться в повідомленні.

Зі свого боку представники рабинського комітету зобов'язалися проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед хасидської громади про необхідність дотримання вимог українського законодавства під час перетину державного кордону та дотримання громадського порядку під час перебування на території України.

"Сторони погодилися співпрацювати щодо всіх організаційних питань у рамках підготовки та проведення цьогорічного візиту паломників в Україну", - наголошує посольство.

Щоосені до міста Умані Черкаської області, де розташована могила лідера брацлавських хасидів цадика Нахмана, для святкування Рош Гашана прибувають паломники-хасиди з усього світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА