10:02 20.08.2021

Лапутіна закликає правоохоронців і представників громадських об'єднань гарантувати безпеку під час Маршу захисників України

1 хв читати
Лапутіна закликає правоохоронців і представників громадських об'єднань гарантувати безпеку під час Маршу захисників України

Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна закликає правоохоронців і представників громадських об'єднань гарантувати безпеку під час Маршу захисників України з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, який відбудеться 24 серпня в Києві.

"Для нас насамперед важлива безпека цих заходів, громадська безпека. У ці святкові, надзвичайно важливі для держави дні ми маємо продемонструвати всьому світові єдність, гідність, високий ступінь відповідальності та самоорганізації ветеранських спільнот", - наводить слова Лапутіної прес-служба міністерства.

Згідно з повідомленням, начальник Управління кадрового забезпечення головного управління Нацполіції в місті Київ Вікторія Азарова зазначила, що столичні правоохоронці мають достатній досвід співпраці з організаторами ветеранського маршу.

"Однак цього року масштаби святкування непересічні. Величезна кількість гостей свята, іноземних делегацій, численні публічні заходи - усе це підвищує планку вимог щодо готовності до будь-яких безпекових і транспортних ситуацій", - сказала вона.

Азарова звернулася до оргкомітету з пропозицією налагодити детальну та чітку комунікацію з правоохоронними органами, організувати оперативний обмін інформацією.

У свою чергу представники ветеранських організацій зазначили, що щорічний Марш захисників, членів їхніх сімей та сімей загиблих героїв має відбутися без політичних гасел та символіки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА