14:53 20.08.2021

Керівникові КП і підряднику повідомлено про підозру за фактом розкрадання 15 млн грн на встановлення світлофорів у Києві

1 хв читати
Керівникові КП і підряднику повідомлено про підозру за фактом розкрадання 15 млн грн на встановлення світлофорів у Києві

Столичні правоохоронці повідомили директору київського комунального підприємства "Центр організації дорожнього руху" про підозру у службовій недбалості, яка призвела до незаконного привласнення 15 млн грн із бюджету на встановленні світлофорних об'єктів у Києві.

Як повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора України у п'ятницю, директорові підрядної організації, яка виконує зазначені роботи, повідомлено про підозру у привласненні майна.

"За даними слідства, протягом 2019 року між КП "Центр організації дорожнього руху" та суб’єктом господарювання укладено низку договорів підряду щодо будівництва світлофорних об’єктів на території міста Києва на загальну суму 20,3 млн грн. Проте підрядник роботи виконав не в повному обсязі та за завищеною вартістю, а отримані від комунального підприємства понад 15 млн грн переказано на рахунки юридичних осіб з ознаками фіктивності", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що в рамках розслідування тривають невідкладні слідчі дії в приміщенні КП "Центр організації дорожнього руху", офісі підрядної компанії та за місцем проживання осіб, причетних до скоєння цього кримінального злочину.

Досудове розслідування здійснює Печерське управління поліції головного управління Нацполіції в м. Києві за оперативного супроводу Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА