20:03 20.08.2021

США впровадять санкції проти судна і двох фізосіб у зв'язку з "Північним потоком 2"

1 хв читати
США впровадять санкції проти судна і двох фізосіб у зв'язку з "Північним потоком 2"

США впровадять обмежувальні заходи проти судна і двох фізичних осіб у зв'язку з будівництвом газопроводу "Північний потік 2", ідеться у заяві держсекретаря США Ентоні Блінкена.

"Держдеп представив Конгресу доповідь (адміністрації США - ІФ) щодо заходів проти "Північного потоку 2", (...) в якій значиться одне російське судно і двоє росіян, пов'язаних із "Північним потоком 2", - наголошується у заяві.

Водночас у ній не уточнюється, про яких саме фізосіб і судно йдеться.

Крім того, агентство Bloomberg із посиланням на свої джерела повідомляє, що адміністрація США повідомила Конгресу про впровадження санкцій проти АТ "Нобіліті" з Санкт-Петербургу. Це власник суден постачання "Іван Сидоренко" і "Остап Шеремета", що беруть участь в реалізації "Північного потоку 2".

Також, за даними агентства, під санкції підпали страхова компанія "Константа", а також судно постачання "Остап Шеремета".

Водночас, згідно з агентством, США залишили в силі відвід від санкцій щодо компанії-оператора "Північного потоку 2" Nord Stream 2 AG.

Адміністрація США за законом має кожні три місяці звітувати перед Конгресом про заходи, вжиті проти "Північного потоку 2".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА