17:06 26.08.2021

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу дверей Секретаріату омбудсмена, затримано чоловіка з Київщини

2 хв читати
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу дверей Секретаріату омбудсмена, затримано чоловіка з Київщини

На столичному Печерську правоохоронці затримали чоловіка за підпал дверей адміністративної будівлі, розпочато кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні, 26 серпня, близько 15:20 до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого. Він повідомив про те, що чоловік кинув пляшки із невідомою речовиною під двері адмінбудівель на вулиці Інститутській та на вулиці Пилипа Орлика. У результаті виникло загоряння дверей цих будівель", - йдеться в повідомленні.

На місце виїхали правоохоронці та профільні служби. Загорання дверей ліквідовано, унаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Зазначено, що спецпризначенці оперативно затримали зловмисника - уродженця Київської області, 1970 року народження.

За цим фактом слідчі Печерського управління поліції Києва розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Порушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі з ним проводять усі необхідні першочергові слідчі дії. Затриманому готують повідомлення про підозру.

Як повідомлялося,  в четвер зловмисник кинув пляшку з вибуховою сумішшю в будівлю Секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини на вул. Інститутській в Києві, ніхто не постраждав унаслідок підпалу.

"Сьогодні о 15:10 у будівлю Секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини зловмисник кинув пляшку з вибуховою сумішшю, внаслідок чого пошкоджено двері приміщення. На щастя, ніхто з працівників та відвідувачів не постраждав", - написала омбудсмен Людмила Денісова в соцмережі Facebook .

Вона також підтвердила, що правоохоронці затримали зловмисника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА