19:20 26.08.2021

Третина українців на День Незалежності виїхала з дому, наживо парад у центрі столиці дивилися переважно кияни

1 хв читати
Третина українців на День Незалежності виїхала з дому, наживо парад у центрі столиці дивилися переважно кияни

На День Незалежності третина українців виїхала з дому, 10% вирушили за межі областей, свідчить статистика мобільного оператора "Vodafone Україна", поширена в четвер.

Відповідно до неї, топ-10 популярних для туризму областей, куди приїжджали українці на День Незалежності, такий: Київська область та Київ, Дніпропетровська область, Донецька, Запорізька, Одеська, Миколаївська, Житомирська, Полтавська, Харківська, Вінницька.

Згідно з аналітикою переміщень, наживо парад на Хрещатику дивилися переважно кияни, лише трохи більше ніж 1% жителів інших міст України вирушили до Києва 24 серпня. Більшість із них приїхали з Київської області.

Загалом топ-5 областей за кількістю їхніх жителів, які відвідали Київ на День Незалежності, згідно зі статистикою оператора, такий: Київська область, Донецька, Полтавська, Чернігівська, Харківська.

"Переважна більшість українців залишилась святкувати в Україні. Лише 0,64% співвітчизників вирушили за кордон у ці дні. Серед популярних напрямків були Туреччина, Польща, Греція, Чорногорія і Хорватія, Єгипет, Грузія та Молдова", - розповіли в компанії.

"Vodafone Україна" зазначає, що ця інформація підготовлена на основі знеособлених великих даних, які оператор використовує для надання послуг Vodafone Analytics. Ці послуги дають змогу отримати точну геоаналітику, описати портрет цільової аудиторії, організувати таргетовану рекламу, отримати модель Look-a-like.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА