17:47 27.08.2021

Кілька вулиць у центрі Києва перекриють у суботу у зв'язку з забігом у пам'ять про загиблих захисників України

2 хв читати
Кілька вулиць у центрі Києва перекриють у суботу у зв'язку з забігом у пам'ять про загиблих захисників України

Рух транспорту буде обмежений у першій половині дня 28 серпня за маршрутом IV всеукраїнського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів "Шаную воїнів, біжу за героїв України", повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

"Забіг відбудеться з 09:45 до 14:00 за маршрутом: вулиця Хрещатик (від Алеї Героїв Небесної сотні) – вулиця Велика Васильківська – вулиця Павла Скоропадського – вулиця Басейна – вулиця Еспланадна – територія НСК "Олімпійський" – вулиця Саксаганського – вулиця Шота Руставелі – вулиця Басейна – вулиця Павла Скоропадського – вулиця Велика Васильківська – вулиця Хрещатик", - йдеться в повідомленні.

Ініціатором проведення забігу є ГО "Славетні епохи України". За інформацією організаторів, метою забігу є вшанування пам’яті загиблих воїнів АТО, висловлення подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни. Усі охочі матимуть можливість приєднатися і пробігти 2, 5 або 10 км за будь-кого з українських воїнів, які загинули під час захисту країни на Сході. Участь у заході – безкоштовна. Цьогорічний забіг відбуватиметься у столиці та інших містах України.

Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" започаткував у 2018 році Олег Дурмасенко - батько загиблого героя російсько-української війни. Перший щорічний забіг відбувся 25 серпня 2018 року в Києві та зібрав понад 300 учасників. Забіг проводиться за підтримки Міністерства у справах ветеранів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА