11:19 29.08.2021

У Черкасах жінці, яка залишила онука без медичної допомоги, оголошено про підозру

1 хв читати
У Черкасах жінці, яка залишила онука без медичної допомоги, оголошено про підозру

У Черкасах поліцейські оголосили про підозру жінці, яка залишила семирічного онука без медичної допомоги, повідомила прес-служба Національної поліції в Черкаській області.

"Під час розслідування поліцейські встановили, що жінка, спостерігаючи поганий стан здоров'я хлопчика, не звернулася по професійну допомогу до лікарні й самостійно надавала домедичну допомогу внуку", - зазначено в повідомленні.

Раніше до Черкаського районного управління поліції надійшла інформація від медиків про те, що до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні доставлено хлопчика, 2014 року народження, з тілесними ушкодженнями.

"Під час огляду дитини експерти виявили забій голови, ймовірно - від падіння. Крім того, виявлено подряпини на кінцівках рук і ніг та інші тілесні ушкодження, механізм і локалізація яких будуть визначені після проведення судово-медичної експертизи та надання до слідства висновку", - йдеться в повідомленні.

Отже, жінка залишила в небезпечному для життя стані та без допомоги травмованого хлопчика, який потребував невідкладної медичної допомоги.

Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА