06:56 30.08.2021

Зеленський перебуватиме у Вашингтоні 31 серпня і 1 вересня, після чого поїде до Каліфорнії

1 хв читати
Зеленський перебуватиме у Вашингтоні 31 серпня і 1 вересня, після чого поїде до Каліфорнії

Під час офіційного візиту в США президент України Володимир Зеленський перебуватиме у Вашингтоні 31 серпня і 1 вересня, після чого вирушить до Каліфорнії. Заходи в столиці США вже узгоджені обома сторонами, повідомила посол України в США Оксана Маркарова.

"Ми з командою Посольства та Офісом Президента вийшли на фінішну пряму підготовки дуже насиченого візиту Президента до США. У Вашингтоні Президент перебуватиме два дні - 31 серпня і 1 вересня, потім поїздка до Каліфорнії", - написала Маркарова на своїй сторінці в Facebook у ніч на понеділок.

Вона наголосила, що план заходів у Вашингтоні розпланований і узгоджений обома сторонами.

"З уже запланованого в Вашингтоні - зустріч Президентів України та США у Білому Домі, основні складові цієї зустрічі уже розплановані та узгоджені обома сторонами, зустрічі з очільниками ключових для українсько-американських відносин міністерств, а також дві важливі публічні презентації від Президента та Першої леді для представників медіа, громадськості та інформаційно-аналітичних центрів. Крім того, заплановане відкриття Українського Дому, а також відвідання знакових для відносин України та США місць Вашингтона", - написала посол України.

"Сподіваємося розповісти більше деталей вже зовсім скоро", - додала Маркарова.

Раніше повідомлялося, що зустріч Зеленського і президента США Джо Байдена перенесена з 31 серпня на 1 вересня.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА