16:31 30.08.2021

1 вересня в деяких областях України дощитиме

2 хв читати
1 вересня в деяких областях України дощитиме

У перший день осені святково одягнені школярі та студенти йтимуть на Свято Знань. За прогнозом Sinoptik.ua цього дня в Україні погода буде спекотною на півдні, прохолодною - на заході країни, нестійкою - на решті території. Зараз вся Україна знаходиться в «зеленій» зоні карантину, тому дозволяється проводити святкові лінійки. Дощі можуть перешкодити святу на відкритому повітрі, але тільки в деяких областях.

Осіння погода - це свіжий ранок та теплий або навіть спекотний день. Одягатися цієї пори “по погоді” - означає  одягатися “багатошарово”, щоб верхній одяг було легко зняти, коли пригріє сонце. Враховуючи примхи осені, коли несподівано може піти дощ, парасольку краще завжди мати з собою.

1 вересня в Закарпатті, Івано-Франківській та Чернівецькій областях вранці буде лити дощ. Температура повітря не підніметься вище +16 °С, вдень потеплішає на кілька градусів.

До середини дня зона дощів охопить Хмельницьку, Тернопільську, Львівську області. Температура повітря тут буде до +18 °С.

На півдні та сході України очікується малохмарна погода, вранці +21...+24 °С, вдень +25...+28 °С. Без опадів. Увечері місцями можуть пройти дощі.

У центрі країни вранці +17...+18 °С, вдень +20...+22 °С. На Дніпропетровщині до +27 °С. У Вінницькій та Кіровоградській областях місцями дощі.

У північній частині України мінлива хмарність, вранці +15...+17 °С, вдень +21...+22 °С. У другій половині дня очікуються дощі.

У Києві 1 вересня вранці буде свіжа, приємна прохолода, до +17 °С, вдень температура стане вище, до +22 °С. Сонечко буде часто виглядати з-за хмар. Але у другій половині дня стане похмуро, місцями можливі дощі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА