16:40 30.08.2021

Громадська ініціатива "Виборча Рада UA" проаналізує досягнення, проблеми та перспективи влади з 2019 року

2 хв читати

У Києві відбулася презентація проекту громадської ініціативи "Виборча Рада UA" "Нова влада України 2019-2021 рр.: досягнення, проблеми, перспективи".

"Специфіка та особливість цього проекту - що цей проект роблять незалежні експерти, які не належать ні до однієї політичної сили, а намагаються більш-менш нейтрально або об'єктивно оцінити плюси та мінуси, досягнення й недоліки того, що сталося за 2,5 року в цій владі", - сказав голова громадської ініціативи "Виборча Рада UA" Євген Бистрицький на презентації проекту в Києві у понеділок.

Серед експертів - голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, координатор напряму соціально-економічної політики Ігор Бураковський, науковий директор фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Олексій Гарань, український дипломат, міністр закордонних справ України (2014-2019 рр.), координатор напряму зовнішньої політики, оборони та національної безпеки Павло Клімкін, співзасновник Громадянської платформи "Нова країна" Валерій Пекар.

Бистрицький зазначив, що експерти хотіли б не лише оцінити, а й показати, що треба було б робити далі. "Інакше кажучи, намалювати або визначити певні орієнтири для громадянського суспільства і, сподіваємося, для самої влади - що треба допрацьовувати, куди можна повернути, на що звернути більшу увагу тощо", - пояснив він.

За словами голови громадської ініціативи, проект буде презентований, починаючи з кінця вересня - початку жовтня поточного року в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові. Бистрицький додав, що проект розбитий на чотири блоки: інституційна організація публічної влади, соціально-економічна політика, зовнішня політика, оборона та національна безпека, гуманітарна політика, а також підблок "права людини".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА