18:38 31.08.2021

Медведчуку вручили клопотання про продовження домашнього арешту - Кузьмін

1 хв читати
Медведчуку вручили клопотання про продовження домашнього арешту - Кузьмін

Народному депутату фракції "Опозиційна платформа - За життя" Віктору Медведчуку вручили клопотання про продовження терміну домашнього арешту, повідомив його колега по фракції нардеп Ренат Кузьмін.

"Сьогодні о 17:30 Медведчуку вручено нове клопотання про продовження терміну домашнього арешту ще на 2 місяці. Мотивація: Медведчук має перебувати під арештом, тому що прокурор вважає, що він, Медведчук, може знищити матеріали кримінального провадження, з якими прокуратура почала його знайомити", - написав Кузьмін на телеграм-каналі у вівторок.

Як повідомлялося, нардепи Віктор Медведчук і Тарас Козак 11 травня були повідомлені про підозру в державній зраді і замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому РФ Криму.

Медведчук 12 травня прибув в офіс генерального прокурора, ознайомився з копією пред'явленої йому підозри і заявив, що ховатися від слідства не має наміру, а підозри є політично мотивованими. 14 травня Печерський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Медведчук звернувся до ЄСПЛ зі скаргою на "незаконні дії української влади", Зокрема, він звинуватив владу в політичній мотивації його кримінального переслідування, а пізніше подав ще один позов зі скаргою на "порушення права на захист, права на справедливий суд і особисту свободу".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА