09:12 01.09.2021

Шкарлет: Ми впевнено йдемо шляхом перетворення України в освітньо-інноваційний хаб міжнародного значення

2 хв читати
Шкарлет: Ми впевнено йдемо шляхом перетворення України в освітньо-інноваційний хаб міжнародного значення

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет заявляє, що Україна впевнено йде шляхом перетворення в освітньо-інноваційний хаб міжнародного значення.

"Шановні освітяни, науковці, студенти та школярі, а також батьки наших учнів! Я щиро вітаю вас зі святом 1 вересня - з Днем знань! З новим навчальним роком, який Україна розпочинає в такому очікуваному й нарешті повноцінному очному форматі! Коронавірус випробовував нас на міцність, на стійкість до стресів і здатність навчати за будь-яких умов. Але українська освіта, завдяки талановитим педагогам і цілеспрямованим батькам наших учнів, гідно впоралася з усіма викликами дистанційного навчання", - йдеться в привітанні міністра з Днем знань.

За його словами, поточного навчального року до шкіл пішло понад 400 тис. першокласників, а до вишів 130 тис. першокурсників.

"Я бажаю кожному учневі і студенту не боятися помилок, не зупинятися на півдорозі, й нехай ваші шкільні та університетські роки будуть сповнені відкриттями, досягненнями та перемогами. Вірте в себе, ставте перед собою максимально амбітні цілі, і ви обов'язково їх досягнете", - додав міністр.

Шкарлет наголосив, що від старанності, жаги до знань, сумлінності учнів залежить майбутнє країни, незалежність, суверенітет, економічна міцність та інвестиційна привабливість.

"Тому завжди пам'ятайте, що саме ви - найцінніший скарб України і головний її потенціал! А команда Міністерства освіти і науки, у свою чергу, продовжує активну роботу над впровадженням нових напрямів у галузі освіти і науки, втілює інновації, забезпечує доступність і високу конкурентоспроможність наших закладів освіти і здобувачів. Ми впевнено йдемо шляхом перетворення України в освітньо-інноваційний хаб міжнародного значення", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА