14:57 01.09.2021

Дорожники на Львівщині завершили капремонт траси Яворів-Грушів до польського кордону

1 хв читати

Підрядник ТОВ "Дрог-Буд Україна" завершив відновлення 19,5 км дороги Т-14-20 Яворів - Грушів, що веде до КПП "Грушів - Будомєж" на українсько-польському кордоні, повідомив "Укравтодор" у Facebook у середу.

За його даними, під час капітального ремонту Т-14-20 було відновлено 19,5 км і три мостових переходи. На всій протяжності дороги повністю замінено дорожній одяг і посилено основу, облаштовано узбіччя і систему водовідведення. У межах населених пунктів уздовж дороги прокладено тротуари, встановлено зупинки громадського транспорту і зовнішнє освітлення.

Відновлена дорога веде до одного з восьми пунктів пропуску на кордоні з Польщею - "Грушів-Будомєж", який автомобілісти у разі великих черг на КПП "Краковець" або "Рава-Руська" часто використовують як резервний.

Держагентство також повідомляє, що наразі у Львівській області відбувається ремонт і на інших дорогах у прикордонних районах: Т-14-18 Нижанковичі - Самбір - Дрогобич - Стрий, Т-14-01 КПП "Смільниця" - Старий Самбір і Т-14 -04 Червоноград - Рава-Руська.

Також цього року розширено на смугу проїжджу частина дороги Т-14-03 Грушів - Немирів на підході до контрольно-пропускного пункту.

Згідно з інформацією "Укравтодору", ремонт Т-14-20 був передбачений договором між Україною і Польщею від 2015 року про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги. Фактична реалізація проекту розпочалася в 2020 році в межах президентської програми "Велике будівництво".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА