15:45 01.09.2021

Харківську поліцію очолив начальник обласного експертно-криміналістичного центру МВС Перлін

1 хв читати
Харківську поліцію очолив начальник обласного експертно-криміналістичного центру МВС Перлін

Голова Національної поліції України Ігор Клименко представив особовому складу нового начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Станіслава Перліна, повідомляє відділ зі зв'язків із громадськістю облуправління.

"Сьогодення перед поліцією ставить багато серйозних викликів, на які потрібно миттєво реагувати. У вирішенні складних ситуацій важлива підтримка органів місцевого самоврядування та взаємодія з усіма гілками влади. Я впевнений, що новий керівник сформує надійну команду і впорається з усіма поставленими завданнями", - сказав Клименко.

Він розповів, що новий начальник Харківського главку обіймав керівні посади в районних відділах органів внутрішніх справ і понад 17 років очолював Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Клименко також повідомив, що колишній начальник облуправління поліції Андрій Рубель продовжить службу в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

У свою чергу Перлін подякував міністру внутрішніх справ і керівництву Нацполіції України за довіру. "Я буду робити все для створення надійного безпекового простору на Харківщині. Наше головне завдання - це забезпечення правопорядку", - сказав він.

Як повідомлялося, 20 серпня Рубель повідомив про свою відставку з посади начальника облуправління поліції, яку обіймав неповних дев'ять місяців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА