12:14 02.09.2021

США продовжують підтримувати Україну і в боротьбі проти РФ, і в боротьбі за реформи - Рудик

1 хв читати
США продовжують підтримувати Україну і в боротьбі проти РФ, і в боротьбі за реформи - Рудик

Лідер партії "Голос" Кіра Рудик називає загалом позитивним результат зустрічі президентів США та України Джозефа Байдена і Володимира Зеленського, повідомляє прес-служба політсили.

Вона зазначила, що США продовжують підтримувати Україну і в боротьбі проти РФ, і в боротьбі за реформи, але для плідної співпраці владі необхідно дотримуватися взятих на себе зобов'язань.

"Щоб підтримка Сполучених Штатів не була марною, ми маємо виконувати план реформ, закріплений у спільній заяві. А в ньому про необхідність реформи СБУ, прозоре призначення голови САП та директора НАБУ, посилення відповідальності за дискримінацію, завершення судової реформи та її виконання, реформа корпоративного управління, захист НБУ, зміни до фінансового законодавства та забезпечення перевірки інвестицій", - сказала лідер "Голосу".

Частина цих кроків є необхідною для наступного траншу МВФ, тому можна розраховувати, що найближчим часом необхідні закони буде розглядати парламент, зазначила Рудик.

Водночас вона наголосила, що всі ці реформи потрібні насамперед Україні, українській економіці та українським громадянам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА