08:11 04.09.2021

Меркель відвідала постраждалі від липневої повені землі

1 хв читати
Меркель відвідала постраждалі від липневої повені землі

За півтора місяця після сильних повеней на заході Німеччини канцлер Ангела Меркель знову відвідала федеральну землю Рейнланд-Пфальц, що знаходиться в долині річки Ар, повідомляє в п'ятницю радіостанція SWR.

"Багато чого вже зроблено і розчищено, але будуть потрібні роки, щоб відновити цей збиток несумірних масштабів", - заявила канцлер ФРН на прес-конференції.

Меркель у супроводі прем'єр-міністра федеральної землі Малу Драєр вирішила особисто перевірити, як відбуваються роботи з очищення території від наслідків природних катаклізмів. У рамках візиту вони також зустрілися з місцевими жителями, які постраждали від негоди.

"(Постраждалі - ІФ) можуть бути впевнені, що їм і надалі допомагатимуть... Ми про них не забудемо", - наголосила канцлер.

У липні, за кілька днів після сильних повеней Меркель вже відвідувала регіон і обіцяла надати всебічну допомогу для його якнайшвидшого відновлення. Вона також дала обіцянку знову відвідати долину річки Ар за деякий час.

У липні 2021 федеральні землі Північний Рейн-Вестфалія та Рейнланд-Пфальц пережили сильні повені. У результаті негоди загинули близько 200 людей, багато місцевих жителів залишилися без даху над головою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА