09:00 04.09.2021

Електропостачання в Новому Орлеані після урагану відновлять до середини наступного тижня

1 хв читати
Електропостачання в Новому Орлеані після урагану відновлять до середини наступного тижня

Комунальні служби міста Новий Орлеан (штат Луїзіана) планують відновити пошкоджене ураганом "Іда" електропостачання до середини наступного тижня, повідомляють ЗМІ з посиланнями на місцеву владу.

В результаті урагану, який обрушився на північний схід Сполучених Штатів цього тижня, в Луїзіані без електрики залишилися понад 1 млн споживачів. Комунальні служби обіцяють відновити енергопостачання до середи.

Компанія Entergy, яка забезпечує електроенергією Новий Орлеан і більшу частину південного сходу Луїзіани, повідомила, що понад 25 тис. фахівців із 40 штатів намагаються полагодити 14 тис. пошкоджених опор електропередач, понад 2,2 тис. пошкоджених трансформаторів і інших об'єктів інфраструктури.

Влада попередила жителів, які раніше евакуювалися і зараз мають намір повернутися в свої будинки, що їм слід бути готовими жити без електрики, без водопроводу, з обмеженим доступом до мобільного зв'язку і майже без бензину.

Комунальні служби поки не давали жодних обіцянок щодо того, коли знову увімкнуть світло на територіях за межами Нового Орлеана, зазначають ЗМІ.

В результаті стихійного лиха на північному сході США загинули не менше 50 осіб. Президент США Джо Байден під час відвідання Луїзіани обіцяв постраждалим штатам федеральну підтримку.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА