11:13 04.09.2021

У Житомирській області автобус, що прямував з Польщі до Маріуполя, зіткнувся з автовозом: одна людина загинула, 11 травмовані

1 хв читати
У Житомирській області автобус, що прямував з Польщі до Маріуполя, зіткнувся з автовозом: одна людина загинула, 11 травмовані

У Житомирській області в ДТП за участю автобуса, що прямував із Польщі до Маріуполя, одна людина загинула, 11 звернулися по медичну допомогу, повідомляється на сайті Нацполіції України.

"Подія сталася близько 4:20 4 вересня на 177 км автодороги Київ - Чоп в Пулинській територіальній громаді. Після зіткнення з автовозом автобус загорівся. Унаслідок події 1 людина загинула і 11 звернулися по медичну допомогу", - зазначено в повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій автобуса "Neoplan", 30-річний житель Миколаївської області, який здійснював рейс із Польщі в Маріуполь, зіткнувся з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

"Після події сталося загоряння автобуса. У ньому було 25 пасажирів, всі українці. Внаслідок події загинув другий водій "Неоплан" (який відпочивав) і поки що відомо про 11 пасажирів, яким знадобилася медична допомога. Повні анкетні дані загиблого і травмованих встановлюються", - повідомила Нацполіція.

Попередня правова кваліфікація події-ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з'ясування всіх обставин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА