18:35 07.09.2021

Стан 7 українців, які потрапили в ДТП у Польщі, середньої тяжкості

2 хв читати
Стан 7 українців, які потрапили в ДТП у Польщі, середньої тяжкості

Стан семи громадян України, які потрапили в ДТП біля Любліна в Польщі, середньої тяжкості, повідомила консул Генерального консульства України в Любліні Світлана Горбовська.

"Консул ГКУ в Любліні А. Валах відвідав всіх постраждалих (розміщених до чотирьох лікарень у Любліні), провів бесіди з лікарями, пацієнтами, перевірив на місці надання потрібної медичної допомоги. Наразі стан громадян - середньої тяжкості (у зв'язку з отриманими серйозними травмами, п'ятеро мають пошкодження хребта), двом особам проведено операції, можливо, будуть додаткові, дві жінки виявили бажання лікуватися безопераційно", - сказала Горбовська агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

За її словами, повідомлень про загрозу життю або важкий стан від лікарень не надходило.

"З родичами постраждалих встановлено контакт, повідомлено контактний телефон цілодобової лінії для звернень у разі необхідності сприяння. Консули Генерального консульства України в Любліні, генеральний консул В. Павлюк продовжують відстежувати ситуацію, перебувають у постійному контакті з поліцією, лікарнями, регулярно надається актуалізована інформація антикризовому центру ДКС МЗС України", - поінформувала Горбовська.

Вона зазначила, що, за даними поліції м. Любліна, в мікроавтобусі їхали вісім осіб, зокрема водій.

"Постраждали семеро осіб (із них шість жінок), водій не дістав суттєвих пошкоджень і станом на зараз поліція проводить із ним слідчі дії, тому остаточна причина аварії буде відома пізніше. Попередньо, не впорався з керуванням мікроавтобусом і скоїв наїзд на вантажівку, яка їхала попереду. В стані алкогольного сп'яніння не перебував", - зазначила консул.

Як повідомлялося, 7 вересня семеро українців постраждали в ДТП за участю мікроавтобуса, в якому з України до Польщі подорожували вісім осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА